sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Chilivaras iski jälleen!

Tänään aamulla herätessäni ihailin kahta taimeani ikkunalaudalla.

Kuvassa Pumpkin Habanero ja Datil. Eiku mitä ihmettä on tapahtunut? Kipoissa on vain kuoppa keskellä ja joku on pöllinyt mun chilit!!!! Poliisii!!Laku teroittamassa kynsiään. On se söpö ja kiltti kissa.
Tämä on jo toinen kerta putkeen, kun yöllä taimet katoavat mystisesti. Kenties UFOt abduktoimassa taimia avaruuteen tai KGB sniikkailemassa salaa kotonani.


Toisaalta myös yksi isompi taimi oli tänään raadeltu pahoin ja viikko takaperin Thai Chili oli puoliksi hävittänyt lehtensä. Tämä viittaisi susiin, niitä on nähty nyt taas monessa lähiössä. Ei muuta, kuin talikot ja soihdut käteen ja lähdetään etsimään syyllisiä!

4 kommenttia:

 1. :D teillä chilivaras, meillä chilivahti. Kissa kattoo tarkkaan kun vettä laitetaan tai mullat vaihdetaan. pitäähän se tulla oikeassa suhteessa kaikkea. P.S Chilintaimet meillä on tuollasessa 1,5m korkeessa muopäällisteisessä kasvihuoneessa... pysyy ei toivotut vierailijat pikkusten luota poissa

  VastaaPoista
 2. Juu, mullakin on pienemmät taimet olleet paremmassa paikassa. Tällä hetkellä taimia on vaan niin paljon, että niitä on joka paikassa. Piti tosiaa järjeställä niin, että tuohon ikkunalaudalle ei enää noita pienempiä laiteta. Kissa on oppinut siirtämään verhon sivuun ja on löytänyt kivat yöllisen harrastuksen. Saakelin pirulainen tietää tasan tarkkaan, että noihin ei kosketa, mutta tajusi, että yöllä ei ole ketään vahtimassa :)

  VastaaPoista
 3. Meillä taimet on hyvät jemmassa. Talvehtivat ovat melkeen kaikki kissojen tavoitettavissa. Heti jos puska on kissan saatavilla, niin on edessä varma lehtien riivintä. Olen nostellut kaikki ikkunalaudalle jotta nuo riiviöt ei pääsisi niihin käsiksi helposti.

  VastaaPoista
 4. Meillä talvehtivat ovat kaikki lattialla, kissanvessan aj ruokakuppien välissä :D rauhassa saavat olla meidän onneksi

  VastaaPoista