Säilöminen

Chilejä voi säilöä monella eri tavalla. Lisään tähän sivuun linkit blogikirjoituksiini sitä mukaan, kun ne valmistuvat. Reseptejä en montaa kirjoita, niitä voi jokainen säveltää oman maun mukaan.

- Pakastus
- Kuivaus / jauhaus
- Salsat / kastikkeet ja hillot
     Lemon Drop-marmeladi ja Starfish Salsa
     Paahdettu, kevyesti viskinen Rocoto-omenahillo

Vastoin monien ennakkoluuloja chili sopii erinomaisesti makeisiin hilloihin

Ensi vuonna (2014) on tarkoitus kokeilla myös chilien hapatusta. Chilifoorumilla on ollut tänä vuonna paljon tästä kokeiluja ja chilien hapatus on saanut paljon puolestapuhujia.

Etikkasäilykkeiden tekemin on myös yleinen tapa. Minä en pidä etikan mausta ja sen takia täältä ei ohjeita tuohon löydä. Tuo hapatustekniikka pitäisi olla korvaava ja parempi tapa etikkasäilömiselle.


1 kommentti:

  1. Kokeilitko tuota hapatusta? Olisin kiinnostunut kuulemaan miten onnistui eli tuliko hyvää?

    VastaaPoista