tiistai 13. marraskuuta 2012

Nimilaput

Laminointikone!!

Piti käydä ostamassa uusi leikkikalu, kun kerran halvalla sai. Edelliset chilien nimilaput oli minulla tulostettu tietokoneella ja päällystetty kahdesti kontaktimuovilla. Kävi kuten arvelinkin ja ne eivät olleet täysin vedenpitäviä. Katsotaan miten nyt käy...

Teroitetut nimilaput


Töissä törmäsin iloiseen uuden laminointikoneen omistajaan. Heti ajattelin, että tuollahan saisi kivat nimilaput tehtyä chiliruukkuihin. Kyselin aparaatin hintaa ja edullinen n. 20 euron ostohinta pakotti minutkin välittömästi hakemaan moisen Prismasta pois kuleksimasta. Laminointitaskut ovat hiukan kalliimpia ja nuo paksummat maksoivat 100 kpl paketissa 18 euroa ja rapiat. Olin puhelimessa kassalla ja tietysti kuitit jäi jonnekin ja tarkat hinnat ei nyt tule mieleen.

Nimilapuissa lukee myös jostain onkimani tulisuudet aina scovillen-asteikolla.

Nyt on komiat nimilaput 
3 kommenttia:

  1. Juu, täytyypä itsekin tehdä noita kylttejä, kun aloittaa idättelyjä piakkoin. Vuoden on ollut kone ja muovitaskut tuolla kaapissa, enkä ole edes pakettia aukaissut! :)

    VastaaPoista
  2. Mä aukasin paketin heti ja tein laputkin heti. En jaksanut odottaa. Näpeesti ne tolla kyllä luonnistuu, ei kauaa nokka tuhise, mikä sopii loistavasti meikäläiselle.

    VastaaPoista
  3. Vipan kanssa ostettiin puoliksi laminointikone ja Vipa tekikin nopsaan laput chileilleen viime keväänä. Mun nimilaput on edelleen työn alla. Muttapa mitäpä sitä turhaa kiirehtimään. Nyt on paljon vähemmän laputettavaa, kun suurin osa chileistä on ollut jo pari kuukautta lahoamassa kompostissa. ;)

    VastaaPoista