tiistai 24. maaliskuuta 2015

Inventaario

Chileillä on uusi esikasvatustila yläkerrassa
En ole tässä pitkään aikaan keksinyt oikein mitään järkevää kirjoittamista, lajike sepustukset viime vuoden kasvatuksista on tosin vieläkin hiukan kesken.

Tänä vuonna vietän hiukan hiljaisempaa eloa ja ei pienten taimien kuvaaminen ollut kovin innostavaa. Yhtäkään chiliä en talvettanut ja nyt aloitetaan puhtaalta pöydältä. Tarkoitus on kasvatella pääosin koristeannuumeja sekä testailla NFT:n toimivuutta ulkotiloissa.


Kävin laskemassa taimet, kun en oikein itsekään muista, mitä on tullut kylvettyä.

Rocoto Santa Natalioita 3 kpl kasvatusboksissa
Annuumit:

Birds Eye Baby
Filius Blue
Black Pearl 2 kpl
Fishpepper 3 kpl
Goats Weed 2 kpl
Numex Sunglow 2 kpl
Fluorescent PurpleRocoto Montufar NFT:ssäPubescens:

Rocoto M2
Rocoto Brown
Rocoto Montufar 2 kpl (toinen NFT:ssä)
Rocoto Santa Natalia 3 kpl


Scotch Bonnet MoA NFT:ssä
Muilla rintamilla onkin hiljaista, Baccatumeja ei ole kuin yksi, P1 441552. Chinensiä myöskin vain yksi, Scotch Bonnet MoA NFT:ssä. Tomaatteja on neljä taimea kasvatuksessa, mutta yksi ei taida lähteä oikein kasvamaan, varmaan harsosääsket syöneet sen juuret liian pahasti.

Chilijauheita on sen verran paljon, että näillä kasvatuksilla uskoisin saavani ihan tarpeeksi satoa. NFT-kasvatukset saattavat epäonnistua, mutta on noita rocotoja kuitenkin muutama turpeessa.

2 kommenttia:

  1. Itsellä myös Goat's Weed (mikä sulla muuten kahdesti tuossa listassa) ja Numex Sunglow, ei malttais vaan odottaa että kasvavat. Fluorescent Purple on hyvin kaunis ja melko erilainen kuin muut tummalehtiset kuten varmaankin tiesitkin...

    VastaaPoista
  2. Kappas, pitää korjata lista. Tuota Fluorescent Purplea en edes muistanut enää millainen on. On ihan ensimmäisiä siemeniä, mitä olen joskus tilannut ja en ole kuitenkaan tainnut ikinä idättää niitä. Muistelin kans jotain, että piti loistaa pimeässä vai mitäköhän huijausta niissä silloin luki siementoimittajalla :D

    VastaaPoista