keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Blogin aloitus

Pienen mietinnän jälkeen päätin aloittaa oman chili-blogin.

Tarkoituksena olisi saada saada joku urpo koukkuun chilinkasvatuksen jaloon harrastukseen omalla huonolla  esimerkillä. Eli seurataan minun tunarointia ja lähinnä näytetään miten hommaa ei kannata tehdä, ehkä. Tai sitten tuurilla onnistutaan. Samalla tämä on itselle oiva työkalu seurata omaa tunarointihistoriaa. Ja ottaa opiksi omista virheistä.

VAROITUS!
En ole chili-ammatilainen, olen juuri aloittanut harrastuksen. Voin joskus (lue usein) tehdä jotakin väärin, ja siitä saa ja kannattaa kommentoida. En ole äidinkielen emiritusprofessori, joten joskus voi olla jokunen kielioppivirhe ja useampi kirjoituserhe. Olen äkkipikainen tuumasta toimeen ryhtyjä ja itse kannattaa usein hiukan miettiä ennen tekemisiään. En myöskään todellakaan harrasta ohjeiden lukemista ja ne lentää aina ensimmäisenä roskikseen.Jos haluat oikeaa tietoa chilinkasvatuksesta, suosittelen lämpimästi liittymään chilifoorumille: www.chilifoorumi.fi

Aloitin tämän vuoden kesäkuussa chilienkasvatuksen ja sain homman hyvin aluille ostamalla valmiita taimia ja myöhemmin itse idätin muutaman lajikkeen. Jos hyvin käy, niin blogiani seuraamalla voit itse aloittaa kasvatuksen välttämällä minun tekemäni virheet, voit tietysti tulla muuten vaan nauramaan toilailuilleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti